به گزارش جام جم ورزشی، سایت فدراسیون فوتبال نوشت: در دیدار تیمهای ذوب آهن و سپاهان اصفهان از هفته ششم لیگ برتر از سوی تماشاگران تیم سپاهان تخلفاتی مبنی بر اهانت به تماشاگران تیم حریف صورت گرفت. برهمین اساس کمیته انضباطی تیم مربوطه را به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
همچنین محمدرضا خلعتبری بازیکن سپاهان نیز به دلیل رفتار غیر ورزشی بعد از به ثمر رساندن گل اول این بازی به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
دیدار فولاد خوزستان و سایپای البرز در حالی 7 شهریور ماه در اهواز برگزار شد که از سوی تیم تماشاگران تیم فولاد خوزستان تخلفاتی صورت گرفت برهمین اساس کمیته انضباطی این تیم را به پرداخت مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
باشگاه ملوان بندر انزلی نیز به دلیل فحاشی تماشاگران این تیم نسبت به یکی از بازیکنان استقلال خوزستان و پرتاب ترقه به داخل زمین به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.البته این رای قابل تجدید نظرخواهی است.
البته در صورت تکرار تخلفات فوق در دیدار بعدی این تیم، برابر آیین نامه بازی بعدی ملوان بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.
همچنین سید اکبر پور موسوی - مربی تیم استقلال خوزستان نیز به دلیل اهانت به داور یک جلسه از همراهی این تیم محروم و به پرداخت مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد